Meny
Sundere bolig Genvex

Sundere bolig med et ventilationsanlæg

Vi opholder os inden døre over 90 % af døgnets 24 timer. Det viser, hvor vigtigt det er med styret ventilation af boligen. Et ventilationsanlæg med varmegenvinding er en nødvendighed i tætte boliger, således som de skal bygges i dag. Kun et ventilationsanlæg giver mulighed for et optimalt luftskifte og dermed et godt indeklima på en energirigtig måde.

Indeluften kan indeholde mange ting

Lak og maling samt plastmaterialer fra møbler, tæpper, vinduer og døre efterlader lugte og usynlige stoffer i luften. Herudover er der bakterier og små organismer fra husdyr samt husstøvmider, som trives ved høj luftfugtighed i boligen.

Op til 80 % af de stoffer, der udløser allergier, kan elimineres ved hjælp af et ventilationsanlæg.

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

INTERNATIONAL

Copyright © 2018 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.