Meny

Varmt brugsvand

Udsugningsluften kan bruges til at lave varmt brugsvand

Har du nogensinde tænkt på, om det ikke kan lade sig gøre at udnytte den fugtige og relativt varme luft fra køkkenet, badeværelset eller vaskerummet i stedet for bare at lade den strømme ud i det fri? Det kan lade sig gøre! Og til det formål er Vanvex-varmepumpen til opvarmning af brugsvand - af udsugningsluften fra boligen - det helt rigtige valg.

Varmepumpen til udsugningsluft til opvarmning af brugsvand har en tredobbelt nyttevirkning:

  • Ventilation af boligen
  • Affugtning af boligen
  • Økonomisk aflastning

Varmt brugsvand kan opvarmes via spildvarme fra boligen.

Varmepumper laver billigt varmt brugsvand

Vanvex-varmepumpen forsyner boligen eller lejligheden med varmt brugsvand uafhængigt af varmesystemet. Den store fordel ved det, er at man fremover nøjes med at betale ca. en trediedel af de energiudgifter, som man f.eks. har betalt til en fastinstalleret elvandvarmer. Dette opnås ved at varmepumpen optager den nødvendige varmeenergi til opvarmning af brugsvandet fra udsugningsluften fra de våde rum. Varmepumpen kan bruges til ventilation af bruttoarealer på op til 200m2.

Vanvex-varmepumpen er lige velegnet til indendørs installation i nybyggeri og ældre byggeri og sørger hele året for, at der er varmt brugsvand til dig og din familie, som er opvarmet både miljøvenligt og omkostningseffektivt. Det slanke og kompakte aggregat kan komme igennem enhver dør. Det kan hurtigt og enkelt installeres af en professionel installatør, uden at kælder eller opholdsrum omdannes til en byggeplads.

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

INTERNATIONAL

Copyright © 2018 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.