Meny
Villaventilation Genvex

Villaventilation

Ventilation er nøglen til en sund villa, hvor du og dine børn kan trives uden risiko for at udvikle astma og allergi. En god ventilation i din villa hjælper med til at holde den fri for fugt og skimmelsvamp.

Skab bedre luft i din villa med ventilation

Det er vigtigt at slippe af med fugt, da den ellers kan danne grobund for skimmelsvamp og husstøvmider, som kan give astma og allergi. Astma og allergi er efterhånden et stigende problem - og en af de væsentligste årsager er dårligt indeklima grundet mangel på ventilation og for høj luftfugtighed.

Et af signalerne på at luftfugtigheden er for høj i din villa, kan du se på dine vinduer. Hvis du har en villa med termoruder, og der dannes kondens på vinduerne, skal du sørge for at lufte ud - og sørge for en god ventilation i villaen.

Den optimale løsning i forhold til at skabe god ventilation i din villa, er et ventilationsanlæg.

Få bedre ventilation med et Genvex anlæg

Et ventilationsanlæg er en god og sikker løsning i forhold til at skabe bedre indeklima og få skabt god ventilation i din villa. Et ventilationsanlæg er samtidigt relativt let at få installeret i din villa.

Hos Genvex producerer vi villaventilation, der udnytter varmen fra den luft, der fjernes til at opvarme den friske luft, der tilføres. Varmen fra den fugtige og brugte luft udnyttes således op til 95 % i vores anlæg - se en oversigt over vores anlæg her.

De originale Genvex anlæg er desuden et ekstra plus for indeklimaet, fordi luften sendes gennem effektive filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener, før den sendes videre ind i villaen. Fugt reduceres til under 45 %, så skimmelsvamp og husstøvmider ikke kan trives.

Interesseret i at høre mere om Genvex Villaventilation?

Genvex anlæg produceres i Haderslev, og der findes autoriserede Genvex partnere i hele landet. Uanset hvor i landet din villa er placeret har du mulighed for at få professionel rådgivning og et tilbud på installation af et Genvex anlæg.

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

INTERNATIONAL

Copyright © 2018 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.