Meny
Ventilationsanlæg Genvex

Ventilationsanlæg

Hvorfor vælge et ventilationsanlæg ?

Et ventilationsanlæg er løsningen for dig, som både ønsker en lavere varmeregning og et bedre indeklima.
Fordelene ved et ventilationsanlæg er:

- Varmebesparelse som følge af en effektiv modstrømsvarmeveksler som genvinder energien fra den brugte luft og overfører denne til indblæsningsluften.

- Den forbedrer dit indeklima ved at rense friskluften for pollen / støv og sikrer konstant luftskifte.

- Den er nem at installere

Ventilationsanlæg fra Genvex er med andre ord din direkte vej til en grøn og billig energiinvestering.

Hvor anvendes ventilationsanlæg?

Et ventilationsanlæg er typisk standard i nyere boliger – hvor klimaskærmen er udført ekstremt tæt for at sikre mod energispild. Ligeledes vil de strenge krav i bygningsreglementet oftest kræve installation af ventilationsanlæg for at tilsikre et lavt samlet energiforbrug for boligen.

Hvordan fungerer et ventilationsanlæg?

Ventilation: Anlægget trækker luften fra boligen ud, men inden den blæses ud af boligen, trækkes varmen ud af luften. Varmen bliver herefter tilført den køligere friskluft, så indblæsningstemperaturen i boligen holdes konstant.

Passiv køling: Når boligen er overophedet og udetemperaturen er kølig, sendes udeluften forbi modstrømsveksleren via et fuldautomatisk bypass. Den kølige udeluft, tilføres herefter direkte til boligen, mens den overskydende varme suges ud af boligen sammen med udsugningsluften.

Hvad er forskellen på et ventilationsanlæg og et ventilationsanlæg med luft-til-luft varmepumpe ?

Et ventilationsanlæg kan ventilere din bolig og tilføre opvarmet indblæsningsluft til din bolig. Du vil dog aldrig kunne tilføre varmere luft til din bolig end den temperatur du suger ud. Ligeledes vil ventilationsanlægget kunne køle passivt når udetemperaturen er lavere end indetemperaturen.

Klik HER for at læse mere på vores produktside

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

INTERNATIONAL

Copyright © 2018 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.