Meny

ECO 375 – lille ventilations­anlæg med stor ydelse

Ventilationsanlægget ECO 375 er specielt udviklet til større boliger og mindre virksomheder, der gerne vil have et moderne, energieffektivt ventilationsanlæg, der yder meget, men ikke optager særlig meget plads.

ECO 375 tilhører Genvex’s nyeste generation af ventilationsanlæg, som er energimærket og lever det op til de nye miljøregler i ECODesign. Derudover er det også fremtidssikret ved at opfylde de skrappe krav i det kommende Bygningsreglement 2020.

ECO 375 har et lavt energiforbrug, takket være bl.a. energibesparende EC-motorer. I designprocessen er der brugt avanceret 3D-simulering, der har optimeret udformningen, så varmestrømmene udnyttes bedst muligt. Det betyder, at ECO 375 bruger mindre energi og er mere lydsvag. Den er støbt i det isolerende materiale EPS, som gør, at der ikke er brug for at efterisolere i produktionen.

Spar op til 96% på varmen med ventilationsanlæg

ECO 375 er et ventilationsanlæg til varmegenvinding, så varmen i indeluften bliver ikke sendt ud af huset med den brugte luft, men genbrugt indenfor. Varmegenvindingsgraden kan nå helt op på 96 %. Det betyder, at du kan spare tilsvarende på varmen i forhold til at lufte ud med åbne vinduer, hvor det meste af varmeenergien forsvinder.

Kompakt udformning

3D-simuleringen har også gjort det muligt at få størrelsen ned på et hidtil uset niveau for ventilationsanlæg af denne kaliber. ECO 375 passer således ind i et standardskab på 60 x 60 cm, men yder som et langt større ventilationsanlæg. Det er velegnet til større boliger og mindre virksomheder på op til 350 m2, hvor størrelsen er et parameter.

Fås i to versioner

Ventilationsanlægget findes i to versioner: ECO 375 TL har fremadkrummede skovle og er designet til levering af større luftmængder. ECO 375 TS har bagudkrummede skovle, har lavere energiforbrug og er designet til mindre luftmængder. ECO 375 kan udstyres med en varmeveksler af PET (plast) eller af aluminium. Som standard leveres aggregatet med G4-filtre på friskluftindtag og på afgangsluft. F7-filter leveres som tilbehør.

Leveres med Optima 251-styring

Anlægget leveres med en Optima 251-styring, der giver mulighed for yderligere funktioner:

  • Passiv komfortkøling med fuldautomatisk bypass
  • Reduktion af energiforbruget ved hjælp af modulerende fugtstyring og kalenderprogram
  • Tilslutning af el-forvarme eller -eftervarmeflade, som tilpasser temperaturen efter det ønskede behov
  • Kan forbindes til et CTS-anlæg via Modbus-kommunikation

Fakta om ECO 375 ventilationsanlægget

  • Indbygningsmål: 596 x 595 x 895 mm
  • Luftmængde: ca. 301-400 m³/h ved 75 PA
  • Varmegenvindingsgrad: op til 96 %
  • Lydtrykniveau: hhv. 40 (TL) /45 (TS) dB
  • Energiklasse: A
  • Egnet til ventilation i huse/virksomheder på op til 350 m2
ECO 375

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

INTERNATIONAL

Copyright © 2018 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.