Meny

Find Genvex’ ventilationsanlæg på BIMObject

Arbejder man med bygningsdesign, -planlægning og -projektering er BIM-modeller ikke til at komme udenom. Hos Genvex har vi allerede tilgængelige BIM-modeller af alle vores ventilationsanlæg på vores hjemmeside. Som noget nyt kan du nu også finde vores anlæg i BIM-biblioteket BIMObject, som er blandt markedets største og bedst besøgte af slagsen med over 20 mio. brugere årligt. På BIMObject er der samlet materiale fra mere end 2.000 leverandører i byggeindustrien, hvilket gør det nemt at finde alle de BIM-modeller du har brug for på ét og samme sted.

Hvad er BIM, og hvordan bruges det?

BIM er en forkortelse af Building Information Modeling og er intelligente 3D-modeller til visualisering af byggeri. Idéen bag BIM er, at ens byggeri eller designprojekt – ud fra BIM-modellerne – kan beregne, hvordan det objekt man arbejder med skal placere sig i forhold til andre objekter. Et BIM-objekt har al information og egenskaber lagret i sig og er derfor ”intelligent” – fx vil et bord altid stille sig på et gulv, hvis det er et sådant intelligent objekt. Samtidig kan forskellige BIM-objekter også forholde sig til andre objekter i modellen. Ændres fx bredden på et vindue, vil hullet i væggen, hvori vinduet er placeret, automatisk følge med.

Det giver en lang række fordele i forhold til at bruge konventionelle 3D-modeller, som fx fleksible og præcise kalkulationer, projekter med en lavere fejlprocent og – naturligvis – langt nemmere, hurtigere og mere smidige arbejdsgange.

Du kan finde Genvex’ ventilationsanlæg på BIMObject her.

Lignende historier

Bygningsreglementet 2018

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

CVR-nr : 21387649

INTERNATIONAL

Copyright © 2019 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.