Frede går langt for kræftforskningen

I den kommende weekend vil Danmarks smukkeste stafet, Stafet For Livet 2023, løbe af stablen i Haderslev. Over 24 timer vil flere tusinde mennesker traditionen tro begive sig ud på den enten 1- eller 2-kilometer lange gåtur gennem Haderslevs smukke natur.

Stafet For Livet er en begivenhed skabt af Kræftens Bekæmpelse, der samler lokalsamfundet til fordel for kræftforskning og støtte til kræftpatienter og pårørende over hele landet.

Én af de mange deltagere til årets stafet er vores medarbejder, Frede Schwarz. Frede har været stafetdeltager i de seneste 10 år, og han håber meget på, at han igen i år kan være med til at indsamle en masse donationer til Kræftens Bekæmpelses gode formål.

”Stafet For Livet og det formål, som støttes, ligger mig meget på sinde. Jeg har en søn, der er ramt af kronisk leukæmi, og en bror, som døde af kræft. Og så er der generelt bare så mange, der får kræft. Så at vi kan støtte det og gøre, at vi kan bedrive noget forskning, der kan helbrede folk, synes jeg er utrolig vigtigt.”

Frede Schwarz fra Genvex

Frede Schwarz fra KVM-Genvex deltager i Stafet for Livet for 10. gang.

Foruden Stafet For Livet har Frede gennem de seneste 10 år også deltaget i en lang række andre velgørende tiltag. Det gør han med sit hold ”Dansk Folkehjælps Dreamteam”.

”For ti år siden mødte jeg stifteren af Dream Team’et, da vi begge solgte pølser på Haderslev Stadion. Så spurgte hun, om jeg ville være med, og det ville jeg gerne. Vi er nu en stor forening, der hjælper folk hvert år. Senest har vi været med til at indsamle sponsorater til en sommerlejr for unge med et handicap. Og så hjælper vi også hvert år med at indsamle penge til julehjælp”.

Kunne du tænke dig at støtte Frede og ”Dansk Folkehjælps Dreamteam” til dette års Stafet For Livet i Haderslev?

Så følg linket nedenfor og vælg holdet ”DANSK FOLKEHJÆLP DREAMTEAM”. Her kan du give dit bidrag til kræftforskningen og på den måde støtte de kræftramte og pårørende i Danmark.

Støt som privat

Støt som virksomhed