Der er ikke to projektbyggerier, der er ens – og de fleste kræver skræddersyede løsninger. Hos Genvex har vi mange års erfaring med ventilationsanlæg til større projektbyggerier og forstår derfor til fulde, hvor mange detaljer der skal være styr på, når hvert enkelt projekt kræver individuel tilpasning. Til større projekter, hvor minimum 30 Genvex-anlæg skal installeres, tilbyder vi en udvidet vejlednings- og supportordning hvor jeres Genvex-konsulent hjælper jer igennem hele processen fra A-Z. Så kan I være sikre på, at jeres projekt kommer godt fra start – og godt i mål.

Hvordan foregår det?

Support til projektbyggeri

Hvad tilbyder vi?

Vores supportordning til projektbyggerier tager naturligvis udgangspunkt i jeres individuelle behov og ønsker og afhænger også af, hvor langt I er i processen. Vi kan hjælpe jer allerede i tilbudsfasen og kan også være med, når det første anlæg installeres. Vi er tilgængelige ved ethvert spørgsmål eller udfordring i forbindelse med fx indregulering og idriftsættelse. Og efter anlæggene er taget i brug står vi naturligvis også klar med teknisk support og service . I får derfor altid 100 % tryghed og sikkerhed for, at dit projekt følges helt til dørs – og mere til.

Vejledning og tilbud

Før jeres projekt starter op, kan vi give jer omhyggelig vejledning i tilbudsfasen. Vi kan bl.a. hjælpe med dimensionering af ventilationsbehov, tekniske beskrivelser og dokumentation, så I er sikre på, at I får de anlæg og den løsning, der passer bedst til det enkelte projekt.

Montage af det første anlæg

Selv en enkelt lille fejl i installationen kan ende med at blive rigtig dyr, hvis den først opdages når alle anlæg i projektet er færdiginstallerede. Derfor tilbyder vi et fysisk opstartsmøde ved montage af det første anlæg. Her gennemgår vi sammen selve anlægget, rørpakken, indstillinger, luftmængder, lyddæmper, kanalstørrelser og hvad der nu ellers er behov for i forbindelse med netop jeres projekt.

Indregulering og idriftsættelse

Når jeres projekt er nået til vejs ende, og anlæggene skal tages i brug, supporterer vi jer gerne under den afsluttende indregulering af det første anlæg. Vi tilbyder bl.a. indstilling af armatur til korrekt luftmængde, opstart, indstilling, kontrol af anlæg og kalibrering af automatik. Og vi sørger også for træning og undervisning, så I er godt klædt på til at indregulere og idriftsætte de resterende anlæg. Når anlæggene er sat i gang, tjekker vi op på, om det hele kører som det skal, så driften er optimal allerede fra dag 1.

Service og support

Når projektet er afsluttet og anlæggene taget i brug, har I naturligvis adgang til teknisk support og service fra vores dygtige teknikere på kontoret i Haderslev. Der skal også løbende service til, for at anlæggene fortsætter med at køre optimalt, og her formidler vi gerne kontakt til en af vores autoriserede Genvex-servicepartnere, som foretager både enkeltstående servicebesøg og serviceabonnementer.

Se eksempler på nogle af de projekter, vi har bidraget til

Kontakt os om projektbyggeri

Har du brug for vejledning i forbindelse med projektbyggeri? Så udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores dygtige salgskonsulenter.