Meny

OM GENVEX

Genvex A/S blev grundlagt i 1974 af Bjarne R. Svendsen og har siden da leveret ventilationsanlæg til både private og erhverv i både større og mindre skala.

Udvikling

I Haderslev har vi egen udviklingsafdeling, som hele tiden forbedrer og optimerer vores anlæg samt udvikler kommende produkter. Vi arbejder konstant med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav.

Indeklima

Godt indeklima er lig med velvære. Indeklimaet består af flere ting, men et Genvex anlæg er designet til at optimere to af de vigtigste parametre – fugtighed og temperatur. Den rette temperatur sikrer komfort, og lav fugtighed fjerner risikoen for problemer med skimmelsvamp.

Energi

Det er godt for miljøet, når vi sparer på energien, og derfor har vi hos Genvex stort fokus på varmegenvinding og energioptimering. Ved hjælp af de nyeste varmevekslere og den nyeste ventilator- og styringsteknologi sikrer vi det lavest mulige energiforbrug.

Velvære

Godt indeklima er en vigtig del af alle menneskers liv og forbedrer ydeevne og velværet. Et dårligt indeklima øger risikoen for hovedpine, allergi og andre sygdomme. Hos Genvex er godt indeklima derfor blandt de vigtigste parametre når vi designer anlæg – det øger velværet!

KONTAKT

KVM-Genvex A/S
Sverigesvej 6
DK-6100 Haderslev

Telefon: (+45) 73 53 27 00
E-mail: [email protected]

INTERNATIONAL

Copyright © 2018 GENVEX A/S. Alle rettigheder forbeholdes.