Hvad får du med et service­abonnement?

Med vores serviceabonnement får du et årligt eftersyn af dit Genvex-anlæg. Det er en total vedligeholdelsesordning, hvor dit anlæg bliver gået efter og justeret én gang om året. Du slipper altså for at spekulere over, om dit anlæg fungerer, som det skal. Og du behøver ikke at huske på at bestille tid til serviceeftersyn - det klarer Genvex for dig.

Et serviceftersyn indeholder altid en komplet gennemgang af ventilationsfunktion, kontrol af luftmængder, afkast- og frisktluftgitre og automatik, filterskift og meget mere. Derudover er dog også nogle ting der kontrolleres, som er specifikke for netop den type anlæg, du har.

Servicetekniker tilser ventilationskanaler

Derfor skal du bestille et serviceabonnement

Der er mange gode grunde til at bestille et serviceabonnement. Her er de bedste:

  • Du undgår kedelige og dyre nedetider på dit anlæg , da eventuelle fejlkilder i systemet bliver fanget, inden de udvikler sig.
  • Får du ikke efterset dit anlæg og eksempelvis skiftet filtrene, vil genvindingen af varmen blive dårligere
  • Når effektiviteten af dit anlæg daler, skal det bruge mere strøm for at opnå samme resultat – det betyder højere el-udgifter for dig

Hvad koster et service­abonnement?

Prisen på et serviceabonnement afhænger af, hvilket ventilationsanlæg du har. Hvad og hvor meget der skal gøres og hvilke reservedele der skal bruges ved et servicebesøg varierer nemlig alt efter typen af anlæg, og det har naturligvis indflydelse på prisen. For at gøre det nemt og overskueligt at få en pris og se aftalens indhold, har vi samlet dem i fire forskellige abonnementstyper. Her kan du se, hvilke abonnementstyper, der passer til hvilke anlæg - og hvad de koster:

Abonnement A - 1.515,-

Abonnement A dækker vores passive ventilationsanlæg med varmegenvinding, herunder ECO-serien og GE-serien. Et passivt ventilationsanlæg er et anlæg, som leverer ventilation med varmegenvinding, men ikke kan varme eller køle. Læs mere om Abonnement A her.

Abonnement B - 1.650,-

Abonnement B dækker vores aktive ventilationsanlæg, herunder Premium Preheat-serien. Et aktivt ventilationsanlæg er et anlæg, som udover ren ventilation også kan levere varme og/eller køling. Læs mere om Abonnement B her.

Abonnement C - 1.650,-

Abonnement C dækker vores Combi-anlæg med indbygget brugsvandsvarmepumpe (også kaldet ventilationsvarmepumpe). Læs mere om Abonnement C her.

Abonnement D - 1.600 ,-

Abonnement D dækker brugsvandsvarmepumper i Vanvex-serien. Læs mere om Abonnement D her.

Sådan bestiller du et service­abonnement

Når du skal bestille et serviceabonnement, er det første du skal gøre at tage et billede af dit anlægs typeskilt. På typeskiltet står der nemlig alle de oplysninger vi skal bruge for at oprette det rigtige serviceabonnement til dig - herunder anlæggets model, serienummer og produktionsår. Typeskiltet er placeret to forskellige, synlige steder på dit anlæg. Her kan du se, hvordan typeskiltet ser ud og hvordan du finder det.. Derefter skal du udfylde formularen nederst på siden og vedhæfte billedet af dit typeskilt.

Når du har udfyldt og indsendt formularen, vil du blive kontaktet af en vores autoriserede servicepartnere for en nærmere aftale om det første besøg. Alle vores Genvex-partnere er specialister i netop vores anlæg og kan få hjælp fra Genvex mht. reservedele, reklamationer, garanti mv. Efter I har lavet en aftale, vil du modtage en bekræftelse på mail med det serviceabonnement, du har valgt. Hvis du alligevel ikke ønsker at indgå aftalen, er den omfattet af de almindelige regler for fortrydelsesret.

Fakturering sker efter hvert servicebesøg, så du modtager altså først en regning, når du har haft dit første serviceeftersyn.

Hvilken type anlæg har du?

I formularen nedenfor skal du udfylde, hvilken type anlæg du har. Hvis du er i tvivl om, hvilken type du har, kan du finde et par eksempler her.

Passive anlæg

ECO - og GE-serien

Aktive anlæg

Premium Preheat-serien

Ventilationsvarmepumpe

Combi-serien

Brugsvandsvarmepumpe

Vanvex-serien

Ventilationsanlæg med jordvarme

GS-6 PC

Udfyld formularen og bestil serviceabonnement