Vi ved, hvor frustrerende det er, når noget ikke fungerer efter hensigten – og derfor bestræber vi os på at løse alle reklamationer så hurtigt som overhovedet muligt. Hvis du følger vores betingelser kan vi hjælpe dig bedst og hurtigst muligt.

Den bedste måde er at udfylde og indsende skemaet nedenfor. Du får dernæst en mail retur med et Genvex-sagsnummer, som altid skal følge sagen. I mailen får du også information om, hvordan fejlen udbedres og til hvilken pris. Der skal udfylde en reklamation for hvert produkt.

Bemærk!

Vi modtager KUN reklamationer fra professionelle installatører og der skal være påført et Genvex-sagsnummer.

Er du privatperson, som har problemer med dit anlæg, skal du kontakte din nærmeste installatør. Du kan også bestille et servicebesøg her og få en godkendt Genvex-partner til at kontakte dig.

Udfyld reklamationsskema

Når du udfylder reklamationsskemaet, skal du påføre anlæggets ID-nummer, som fortæller os alt om præcis dette specifikke anlæg. Du finder ID-nummeret på typeskiltet fastgjort på anlægget.

Når du har indsendt formularen, modtager du et sagsnr. som skal medfølge returnerede dele. Du skal derfor printe mailen og vedlægge den forsendelsen sammen med en kopi af den udfyldte formular. I sager uden returnerede dele, skal du referere til det fremsendte sagsnummer.