ECO 300 XL monteret på loft

Support

Her på siden kan du se en oversigt over vores supporttilbud. Er du installatør, og har du tekniske spørgsmål til vores anlæg, kan du i stedet besøge vores kontaktside her.

Serviceydelser

Hos Genvex tilbyder vi indregulering, servicebesøg , kanalrensninger og serviceabonnementer til både private og erhverv. På nedenstående links kan du læse om de forskellige ydelser, hvad de koster og bestille med det samme.

Dokumentation

Er du ude efter en installationsvejledning, en manual, et datablad eller noget helt fjerde? Så besøg vores dokumentationsside, hvor du kan søge i vores system efter det, du mangler.

Find forhandler

På denne side kan du finde kontaktoplysninger på forhandlere og servicepartnere. Du kan zoome ind på Danmarkskortet og se, hvilken forhandler, som er tættest på dig. Gå til Find forhandler-siden her.

Instruktions- og produktfilm

På denne side kan du komme videre til nogle af de film, vi har produceret. Du finder blandt andet film om vores anlæg og tilbehør og kan se og høre, hvad fordelene er, og hvordan du får mest muligt ud af dem. Gå til siden Instruktions- og produktfilm her.

Reklamationer og returvarer - kun for installatører

Har du en vare fra Genvex, som er defekt, eller vil du returnere et produkt, kan du bruge formularen på nedenstående link.

Bemærk!

Vi modtager KUN reklamationer, der er påført et Genvex sagsnummer og kun reklamationer fra installatører. Er du privatperson, skal du kontakte din lokale installatør.