Fokus på frisk luft i færøsk nybyggeri

Tórshavn – som er hovedbyen på Færøerne – er en by i udvikling. Selvom byen stadig er domineret af den traditionelle, færøske byggestil, skyder der mere og mere nybyggeri frem. Nybyggeri, som lever op til de krav, en moderne byboer stiller til sin bolig - og som kan holde luften frisk i selv det meget fugtige og kølige færøske klima.

I denne film kan du komme med på besøg i et af disse nybyggerier i Fløtum lidt udenfor centrum, som med sine 112 lejligheder er Færøernes største. Byggeriet er topmoderne og naturligvis udstyret med ventilationsanlæg – nærmere bestemt ECO 190 XL fra Genvex. På Færøerne er klimaet fugtigt året rundt, og et et ventilationsanlæg afgørende for, at boliger

Se filmen fra det lækre, topmoderne nybyggeri i Tórshavn.

I filmen kan du møde Tórhallur Magnussen fra vores forhandler Krosstein, som fortæller hvorfor de har valgt at forhandle netop Genvex, og hvordan de samarbejder med os om at finde de helt rigtige løsninger til deres kunder. Elisar Rubeksen fra bygherren Orkuloysnir forklarer, hvorfor de er så glade for at arbejde med Genvex-anlæg, og hvorfor de har valgt netop ECO 190 XL til dette byggeri. Og til slut kan du møde to af de første beboere i lejlighedskomplekset, Lisa og Svend, som fortæller, hvordan ventilationsanlægget gør en stor forskel i deres nye boliger og deres hverdag.