Fremtidens internationale talenter besøger Genvex

I samarbejde med Future Talent Denmark har Genvex i denne uge besøg af fire internationale studerende fra Tyskland, Spanien og Cameroun.

Besøget er en del Future Talent Denmark's talentprogram, hvis mål er at fremme rekruttering og fastholdelse af talentfulde, internationale studerende i Danmark, 

Igennem 3 dage har de fire studerende - som læser i henholdsvis Odense, Sønderborg og Herning – fået indblik i kulturen i en dansk virksomhed og en smagsprøve på, hvilke karrieremuligheder der er på det danske arbejdsmarked. Hos Genvex er de blevet præsenteret for bl.a. vores organisation, produkter og kundesegmenter og skal efterfølgende udarbejde et projekt baseret på deres observationer og erfaringer .

Vi ser frem til at høre, hvad de fire unge mennesker med hver deres faglighed og kulturelle baggrund kan bidrage med af nye vinkler, ideer og indsigter til vores virksomhed. Og så håber vi naturligvis, at de har fået smag for opgaverne i en dansk virksomhed, og har lyst til at blive her og bidrage med deres kompetencer efter endt studietid.

Internationale studerende på besøg hos Genvex

De fire udenlandske studerende får indblik i kulturen i en dansk virksomhed