KVM-Genvex A/S vinder Gazelle-pris

Der har været gang i forretningen længe hos KVM-Genvex, og nu er den hårde indsats blevet belønnet med en af de fornemmeste priser, en virksomhed kan få.

Der er travlt i byggebranchen. Det mærker man også, når man træder ind i fabrikken i Haderslev. Der knokles på livet løs for at følge med i de mange nye ordrer, som tikker ind ad den digitale brevsprække hver dag. I disse år, hvor byggeriet buldrer derudaf, er der kæmpe efterspørgsel på både fjernvarme og ventilation – og det er netop produktionen af disse to produktområder KVM-Genvex har specialiseret sig i.

Hos virksomhedens ledelse er der begejstring at spore over den store anerkendelse som en af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark – nu materialiseret i form af det fine diplom.

”At opnå prisen som Gazelle betyder, at vi har været i stand til over en årrække at opnå lønsom vækst, hvilket er en enorm anerkendelse til hele KVM-Genvex organisationen, som siden starten af vores turn-around i 2015 med stor energi og engagement har kæmpet og slidt for at forbedre resultaterne år for år” siger administrerende direktør Michael Kanstrup Jensen.

Christen, Jonas og Morten fra Genvex med Gazelle-diplom

Den turn-around, som Michael Kanstrup Jensen her nævner, drejer sig om fusionen mellem KVM-Conheat og Genvex A/S i 2015, hvor begge firmaer blev slået sammen og nu deler adressen på Sverigesvej 6 i Haderslev. Herfra begyndte en ny æra med at drive en væsentligt større forretning med fælles ledelse, hvilket altså nu har udmøntet sig i utroligt flotte – og tilbagevendende – resultater på regnskabssiden.

1 blandt 1958 virksomheder

For at kvalificere sig til en Gazelle-pris – som i øvrigt uddeles af Dagbladet Børsen – skal en virksomhed have haft en vækst i omsætningen de seneste fire år. Samtidig kræves der, at omsætningen i samme periode er mere end fordoblet, samt at den samlede sum af driftsresultatet i samme periode skal være positiv. Gazellen-prisen blev denne gang uddelt til 1958 danske virksomheder, som alle var i stand til at møde disse krav. Og en af dem var altså KVM-Genvex A/S.

Men hvad så? Skal man så læne sig tilbage og hvile lidt på laurbærrene og sole sig i skinnet fra Gazelle-prisen, som den hænger der på væggen og venter på forårssolens komme? Næppe. Det er der simpelthen ikke tid til, for ordrebogen er mere fuld end nogensinde, og Michael Kanstrup Jensen og resten af ledelsen er i fuld gang med at forberede sig på endnu mere vækst i fremtiden. Der er nye mål, som skal nås, og nye efterspørgsler, som skal imødekommes.

”Det her er et bevis på, at vi har kunnet udvikle og markedsføre rigtigt mange nye produkter, som produceres i meget fin kvalitet og til priser som markederne efterspørger”, fortæller administrerende direktør Michael Kanstrup Jensen og konstaterer samtidig, at væksten ikke kun skal gavne virksomheden, men også en vigtig udvikling i samfundet.

”Med den nuværende lønsomme vækst er virksomheden vokset stærk nok til at sikre, at vi også langt ud i fremtiden kan fortsætte med at producere innovative og energieffektive produkter, der kan understøtte omstillingen til et mere bæredygtigt samfund”, slutter han.