Mød din installatør – Bay Bolig Ventilation

I denne video kan du møde Jesper Bay fra Bay Bolig Ventilation. Virksomheden har eksisteret siden 2007 og i al den tid har Jespers mål med arbejdet været at få hr. og fru Jensen til at få et godt indeklima. ”Det er det, der driver værket”, siger Jesper.

I netop den sags tjeneste er Jesper og hans kollega ”SP”, taget ud til en børnefamilie på fire personer, der både døjer med fugtproblemer og allergigener. Ifølge Jesper er den perfekte løsning på deres problem et Genvex ECO 300 XL-ventilationsanlæg. Med sin gode varmegenvinding, sit lave energiforbrug og sit indbyggede pollenfilter kan familien forhåbentlig se frem til et hus med mindre dug i vindueskarmene og mindre allergigener.

Generelt oplever Jesper gode tilbagemeldinger fra sine kunder, der fortæller ham, at de efter installationen af et ventilationsanlæg, faktisk oplever at have fået et helt nyt hus – og endda inden for ret få timer. Det betyder alverden for Jesper; ”Det er dejligt at komme ud til en kunde, hvor man kan se, at de er glade for det, man har lavet. At de har fået et indeklima, de kan mærke er bedre.”

Se filmen om Jesper Bay og hans firma her.

Lignende historier