Jytte & Asger nyder pensionen med godt indeklima

Efter at være flyttet ind i et nybygget rækkehus med ventilationsvarmepumpe fra Genvex har pensionistparret Jytte og Asger i dag en betydelig lettere hverdag. Det kan i høj grad tilskrives det vedligeholdelsesfri varme- og ventilationssystem i boligen, der giver dem et både sundt indeklima og en behagelig varmefordeling.

Jytte og Asger Jensen har været gift i intet mindre end 63 år. Ikke nok med det, så har de også delt et arbejdsliv, hvor de sammen har ejet et gartneri.

Efter et langt og aktivt arbejdsliv var de efterhånden kommet til et sted, hvor de mange kvadratmeter skulle skiftes ud med en boligløsning uden større vedligeholdelseskrav. Og det kan man jo ikke bebrejde dem.

Derfor flyttede de i 2020 til et lille etplans rækkehus i Helsinge på tre værelser henvendt til pensionister. Her er en lille have, hvor Jytte kan læse. Og så er der et ekstra værelse, der rummer ”skibsværftet” – et værksted, hvor Asger kan nyde sin hobby, nemlig produktion og vedligehold af modelskibe.

Du kan i filmen høre meget mere om Asger og Jytte og deres ventilationsvarmepumpe.

”Inden man får tænkt sig om, så er der frisk luft”

Foruden en overskuelig boligstørrelse, ingen trapper, hobbyrum og minimalt vedligehold, kan Jytte og Asger også nyde godt af et yderst let og effektivt varmesystem. Jytte og Asger har tidligere haft bryggerset fyldt op af både gasfyr, varmtvandsbeholder og centralvarmepumpe. I dag har de dog en meget mere kompakt og smart løsning til deres varmeforsyning. Nu får de nemlig både kombineret varmepumpe og varmtvandsbeholder fra den indbyggede Combi 185 BP ventilationsvarmepumpe fra Genvex.”

”Det her er jo 100 gange nemmere, og det er sgu så rart, så det er helt fantastisk”, lyder det fra en begejstret Asger Jensen, mens Jytte tilføjer: ”Det skulle være nemt at være her, og der er det her helt perfekt – og det har jeg ledt efter i lang tid”.

Foruden et vedligeholdelsesfrit og effektivt varmesystem kan Jytte og Asger også mærke, at der er sket noget med indeklimaet, som de ikke er vant til:
”Jeg synes det er helt fantastisk med den måde, der er udluftning på. Selvom vi ikke lukker dørene op for at få frisk luft ind – inden man får tænkt sig om, så er der frisk luft med systemet her”, fortæller Jytte.

Billede af Hardy Paaskesen fra Genvex

En 3-i-1’er

Ifølge vores salgskonsulent Hardy Paaskesen, der i samråd med boligens bygherre var med til at udvælge Combi 185 BP til boligen, er det den helt perfekte løsning til netop denne boligtype:

”Vi valgte Combi 185 BP til den her opgave, da vi her får en 3-i-1’er, forstået på den måde, at vi både får en brugsvandsproducent, vi får en varmegiver, og så har vi ligeledes ventilationsanlægget, som sørger for at have et rigtig godt indeklima. Og da boligen jo har et minimum af varmebehov, faldt valgte direkte på den her.”

Og hvis man spørger Jytte, er der heller ingen tvivl – det har været den helt rigtige løsning: ”Det er drømmeboligen. Det fungerer. Det kan man ikke komme udenom”.

Kunne du tænke dig at vide endnu mere om Combi 185 BP og dens mange funktioner og fordele? Så klik på billedet herunder eller læs mere her.

Læs mere om ventilation og indeklima