ECO 190 XL

ECO 190 XL er Genvex’ ventilationsanlæg til boliger med begrænset plads, da det har en indbygningshøjde på blot 24 cm. Den kompakte størrelse gør dog ikke anlægget mindre effektivt.

Med en luftydelse på hele op til 310 m3/time ved 100 PA og en varmegenvindingsgrad på 94 %, kan ECO 190 XL snildt udkonkurrere langt større anlæg.

Den kompakte størrelse - og muligheden for at montere en særlig bundplade til nedsænkede lofter - gør ECO 190 XL helt ideelt til installation i for eksempel lejligheder og andre boliger med begrænset plads og intet tagrum. Og så er det også værd at nævne, at ECO 190 XL er ekstra servicevenligt, da styreprintet er placeret i skinnenedtrækssystemet.

Mange tilpasningsmuligheder og høj fleksibilitet

Genvex ECO 190 XL
Se vores nye produktfilm om ECO 190 XL

ECO 190 XL er monteret med 100 % bypass, som gør det muligt at køle boligen ned uden brug af strøm - når udetemperaturforholdene ellers er til det. Derudover er der mulighed for at styre fugtniveauet i boligen samt mulighed for at programmere anlægget efter en kalender. Ud over dette er det også muligt at tilslutte følgende tilbehør, som tilfører ekstra fordele til ECO 190 XL:

  • Forvarme- eller eftervarmeflade som sikrer optimale temperaturer på frisk og indblæsningsluft.
  • CO2-behovsstyringskit
  • Kondensvandspumpe, hvor afløb er svært tilgængeligt.

Ny og moderne styringsplatform

ECO 190 XL leveres med vores nye Optima 270-styring, som har en række nye funktioner. Optima 270 giver bl.a mulighed for fugt- og behovsstyring, hvormed man kan styre luftmængden efter den aktuelle rumbelastning for fugt og/eller CO2. Det sparer på energien og holder indeklimaet perfekt.

Optima 270 er "født" med internettilslutning, som kan bruges til både appstyring og fjernovervågning af ventilationsanlægget. Betjeningspanel til Optima 270.styringen kan fås i to forskellige udgaver: en simpel udgave - Optima Basic - og en mere avanceret udgave - Optima Touch.

Bemærk, at betjeningspanel sælges separat.

Vil du vide mere om ECO 190 XL? Så kan du læse meget mere her.

Optima 270 display
Se en præsentation af Optima 270

Lignende historier