Combi 185 BP til elopvarmet hus i Herlev

I denne film er vi taget med Christian Klingenberg fra Københavns El & Klima ud til den storkøbenhavnske bydel Herlev. Her skal Christian ud til en kunde, der er bosat i et lille, elopvarmet parcelhus. På grund af stigende elpriser ønsker kunden nu en anden løsning end sit nuværende gamle ventilationsanlæg og elvandvarmer.

Christian har været igennem mange løsningsforslag med husejeren. Først landede snakken på en luft-vand varmepumpe. Men i og med at huset er elopvarmet, ville man være nødsaget til at installere enten radiatorsystem eller gulvvarme, hvilket ville blive alt for dyrt.

Efterfølgende talte de om en luft-luft varmepumpe, men opgav også denne idé, da kunden ville komme til at mangle en løsning til varmt brugsvand.

Til sidst endte Christian og kunden med at vælge et Combi 185 BP-anlæg fra Genvex.

Installatør foran Combi 185

Combi 185 BP er et kombineret anlæg til både ventilation, varmt vand og opvarmning, som opfylder alle kundens behov for ren luft og varme i huset. Oven i hatten får kunden også et anlæg med et lavt energiforbrug og en høj varmegenvindingsgrad, så energien i udsugningsluften bruges til opvarmning af enten indblæsningsluft eller brugsvandet. Det kan man da kalde for en win-win situation.

I filmen kan du følge selve installationen af Combi 185 BP og høre Christian fortælle lidt om fordelene ved netop at vælge denne løsning.

Hvornår er Combi 185 BP en god idé for dig?

Hvis du har en bolig mellem 60 og 200 m2 og både har behov for ventilation og opvarmning er Combi 185 BP med indbygget varmepumpe det rette ventilationsanlæg for dig. Særligt hvis du bor i et hus, der – ligesom i casen – er elopvarmet, er Combi 185 BP særligt velegnet. Det skyldes, at man i en bolig uden centralvarme (varmepumpe, olie- eller pillefyr) vil have store udgifter på at oprette radiator- og/eller gulvvarmesystem. Det slipper du for med Combi 185 BP, da varmen til din bolig i stedet kommer fra indblæsningsluften.

Fordele ved Combi 185 BP

  • Leverer både frisk luft og varmt brugsvand til hele familien.
  • Giver tilskud til opvarmning via indblæsningsluften
  • Højeffektiv varmepumpe med lavt energiforbrug.

Kunne du tænke dig at vide endnu mere om Combi 185 BP og dens mange funktioner og fordele? Så læs mere her.