Byd velkommen til Moxie

Moxie er en kombineret fjernvarme- og ventilationsunit, der er udviklet i et samarbejde mellem Genvex og METRO THERM. Læs med her og lær mere om Moxie.

Hos Genvex er vi stolte over vores samarbejde med METRO THERM, der har resulteret udviklingen af Moxie. Vi har forenet vores individuelle kompetencer indenfor henholdsvis ventilation og fjernvarme, og resultatet er den moderne kombinerede fjernvarme- og ventilationsunit, Moxie, som er særligt tænkt til det danske marked.

Salgs- og marketingdirektør hos Genvex, Christian Brydensholt, har dette at sige:

“Jeg er meget begejstret for den nye Moxie. Det er en rigtig spændende produktløsning, som vi allerede nu oplever stor forespørgsel på”.

En komplet løsning

Moxie er en komplet løsning til både ventilation og fjernvarme.

Moxie og arkitekt ved PC

I én og samme kompakte produktløsning, vil man kunne passe ventilation og fjernvarme ind i et standard byggemodul.

Ved hjælp af vores egen styring, Optima 270, som standard er forsynet med internetopkobling, er det muligt for forbrugeren at betjene både fjernvarmeunit og ventilationsanlæg fra mobilen. Set fra fx en varmemesters synspunkt kan man med app’en ”SMART Connect Center” både foretage driftsovervågning og fjernstyre alle tilkoblede anlæg.

Fra et monterings- og serviceperspektiv er løsningen væsentligt nemmere at montere, da vejrkompenseringsføleren til fjernvarmen nu er indbygget i ventilationsanlægget.

Tilslutningen er baseret på en plug & play-filosofi, hvor alle komponenter er afstemt i forhold til hinanden og montering og idriftsættelse vil derfor være lettere.

Vil du vide mere om tekniske specifikationer for Moxie, kan du læse databladet her. Pdf, 617 kB.

Perfekt til projektbyggeri

Med sine kompakte indbygningsmål, minimalistiske design, og plug & play-system, er Moxie ideel til større nybyggerier eller renoveringer af eksempelvis rækkehuse. Desuden er Moxie understøttet af en række digitale features, der gør det nemmere at vedligeholde og driftsovervåge anlægget – noget, der især er smart når der er flere anlæg tilkoblet. Når Moxie er installeret, vil det via SMART Connect Center-appen være muligt for byggeriets tilknyttede varmemester at overvåge om anlægget kører optimalt, og eventuelt optimere driften via fjernstyring.

Bliv kontaktet

Kunne du tænke dig at få mere information om Moxie? Eller har du et projekt, som du tænker, anlægget kunne være ideelt til? Så kontakt vores salgsafdeling via nedenstående formular og bliv kontaktet af vores salgskonsulent.