Vi støtter Røde Kors' julehjælp

Genvex har i år valgt at støtte Røde Kors' julehjælp, som giver trængende børnefamilier en økonomisk håndsrækning , så de også kan få mulighed for at holde en god jul.

Hele Danmark oplever lige nu, at mange ting i vores dagligdag er blevet dyrere. Det gælder især markante prisstigninger på fødevarer, el, brændstof og gas. Derfor mærker vi alle, at pengene rækker til mindre. Nu står julen for døren, og alt tyder på, at højtiden bliver ekstra dyr i år – og prisstigningerne rammer særligt de børnefamilier, der allerede lever med økonomiske afsavn i hverdagen.

Flere familier får brug for en økonomisk håndrækning

De familier, der var økonomisk trængte allerede sidste år inden prisstigningerne, rammes særligt hårdt nu. Og der vil være familier, der lige nøjagtigt har fået økonomien til at hænge sammen sidste år, som ikke længere vil kunne følge med. Røde Kors er bekymrede for, at flere er nødt til at søge julehjælp end tidligere, og håber at kunne hjælpe så mange som muligt. For alt tyder på, at julehjælpen vil være uundværlig for mange udsatte børnefamilier i år

Røde Kors Julehjælp

Sidste år fik 15.000 familier julehjælp fra Røde Kors og alt tyder på, at endnu flere udsatte børnefamilier får brug for hjælp i år. Helt konkret gør Røde Kors det muligt for udsatte familier at få råd til nogle af de ting, andre tager for givet. God julemad, gaver og godter. Hver familie modtager et gavekort til COOP til en værdi af 900 kr. eller en julekurv fyldt med julens madvarer. Ofte får børnene også en lille gave.

Du kan også hjælpe

Både virksomheder og private kan støtte Røde Kors' Julehjælp og hjælpe tusindvis af familier til en god jul. Du kan læse mere og give et bidrag her.