Mød de ansatte - Salg og Support

Vores salgschef Morten Lavgesen med at få sat ansigter på vores Salg og Support-afdeling. Det gælder både folkene i intern salg og i support, der tager telefonen, når du ringer til Genvex. Og det gælder folkene i ekstern salg, som kører ud til vores kunder i hele landet.

 

I ekstern salg finder du Hardy, der til daglig kører ud til vores kunder og vejleder omkring deres næste ventilationsløsning. I intern salg sidder Kira og Charlotte, der står for alt udover selve salget, herunder ordrebestilling, fakturering, webordrer, mv. Og i supportafdelingen møder vi Morten og Solfrid, der yder teknisk support til vores kunder via telefonen.

Her fortæller de hver især om deres hverdag, deres forskellige roller i teamet og hvordan deres meget forskellige faglige baggrunde bliver bragt i spil, for at give Genvex' kunder en service i topklasse.

For salgschef Morten Lavgesen er de to største mål for Salg & Support-afdelingen at give kunderne en god og præcis service samt at være den seriøse samarbejdspartner: “Helt kogt ind, så er det jo dybest set de to ting, vi er her for, og der er vigtigt for os, at vi rent faktisk lykkes med”.

Mød flere ansatte