Mød de ansatte - Susanne Knudsen

Hos Genvex har vi for nyligt fået et nyt ansigt på hovedkontoret i Haderslev. Vi har nemlig kunne byde Susanne Porsgaard Knudsen velkommen til vores Salg & Support-afdeling.

I stillingen som intern salgssupporter vil Susanne i fremtiden komme til at stå for servicering af alle de kunder, der henvender sig til Genvex. Her vil Susanne komme til at være Genvex’ ansigt udadtil, når hun skal stå for alt fra bestilling af varer til support af de kunder, der henvender sig via mail eller telefon.

Susanne har en mangeårig baggrund som administrativ salgskoordinator og har stor erfaring i at give kunderne en venlig og professionel oplevelse. Når Susanne får en ordrehenvendelse fra en kunde, er det afgørende for hende, at kunden føler sig holdt i hånden fra start til slut:

”Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med ordrer og sørge for, at tingene går op i en højere enhed, så kunden får den bedste oplevelse fra start til slut.”

Mød Susanne Knudsen fra Salg og Support i denne film.

Foruden den gode service er de faste rammer også vigtige for Susanne. Hun er nemlig et ordensmenneske til fingerspidserne og sætter en stor værdi i at have det store overblik: ”Jeg sætter en stor ære i, at der er styr på tingene, og at vi kan få sat tingene ind i nogle faste rammer, så vi kan give nogle gode svar med nogle ordentlige svartider”.

Mød flere ansatte