Serviceydelser til dit ventilationsanlæg

Vidste du, at vi hos Genvex tilbyder flere serviceydelser, der gør det nemmere for dig at være ejer af et ventilationsanlæg? Det gør vi - og du kan læse meget mere om dem her.

Opstart og indregulering

Har du lige fået installeret ventilationsanlæg i dit hjem? Eller måske du lige har fået bygget til eller bygget om derhjemme? Så har du brug for en professionel opstart og indregulering. Her vil en Genvex-servicepartner sørge for, at dit ventilationsanlæg er sat sikkert og effektivt op, og at det kører optimalt. Derudover vil vores servicepartner sørge for at anlægget bliver idriftsat og indreguleret forsvarligt og efter dine behov, samt give en introduktion til den daglige brug og vedligeholdelse af anlægget. Lyder det interessant for dig? Så bestil et opstarts- og indreguleringsbesøg fra din nærmeste servicepartner.

Kanalrensning og indregulering

Servicemand ved ventilationsrør

Har du haft dit ventilationsanlæg i en række år, så bør du få foretaget en kanalrensning- og indregulering. Det anbefales nemlig, at du får renset ventilationskanalerne ca. hver 3-5 år, da der gennem årene kan samle sig skidt, støv og snavs, som kan nedsætte anlæggets effektivitet og øge støjniveauet. Ved bestilling af kanalrensning og indregulering vil en autoriseret Genvex-servicepartner sørge for at alle rør bliver rengjort og at filtre bliver udskiftet, samt at der bliver foretaget en ny indregulering af anlægget.

Servicebesøg

Oplever du tekniske problemer med dit anlæg? Er du usikker på om anlægget er indstillet hensigtsmæssigt i forhold til netop dine behov? Eller vil du bare gerne have tjekket op på om anlægget kører som det skal? Så er det en god idé at få et servicebesøg fra én af vores autoriserede servicepartnere. Bestil et servicebesøg her.

Serviceabonnement

Med et serviceabonnement får du en total vedligeholdelsesordning, hvor dit anlæg bliver grundigt efterset, justeret og renset årligt. Du slipper altså for at spekulere over, om dit anlæg kører ordentligt – den klarer vi. Din lokale servicepartner kontakter dig, når det er tid til det årlige eftersyn, og undersøger i samme ombæring om alt kører optimalt. På den måde er du også sikret, at eventuelle problemer bliver taget i opløbet, så de ikke udvikler sig til større udgifter. Lyder det interessant? Så bestil et serviceabonnement her.